Nanoil Anti-Redness Face Serum tegen rode huid, branderig gevoel & gebroken haarvaten

Door Tess van Dijk


Nanoil heeft de productlijn recent uitgebreid met iets nieuws. Een gezichtsserum tegen roodheid dat, dankzij de combinatie van vier botanische producten, ongewenste symptomen van zwakke haarvaten en de hypergevoelige huid verlicht.

beste gezichtsserum voor gevoelige huid Nanoil

De specialisten van Nanoil zijn echte experts op het gebied van huid- en haarverzorging. Zelfs het ontwikkelen van een gezichtsserum voor de super gevoelige en rode huid is geen uitdaging voor ze.

Probeer het nieuwe Nanoil Anti-Redness Face Serum

Na maanden testen is hij er eindelijk! Het Nanoil Anti-Redness Face Serum combineert de zachtheid van kalmerende huidproducten met de effectiviteit van behandelingen in de schoonheidssalon.

Waarom moet jij hem ook testen?

  1. Het serum heeft een simpele, huidvriendelijke formule met botanische extracten, vitaminen en voedende stoffen die belangrijk zijn voor de huid.
  2. Omdat het ontwikkeld is voor de gevoelige huid en rosacea, het zacht werkt, gewichtloos is en niet irriteert.
  3. Het is de beste keus voor een goede prijs onder de serums tegen roodheid, irritatie en de gevoelige huid.

Een perfect serum voor jou

Als je geen spataderen in je gezicht hebt, dan kun je nog steeds voordelen halen uit dit serum. Het Nanoil Anti-Redness Face Serum is een geweldige oplossing voor verschillende huidproblemen.

Het is een heel effectief serum voor:

  • Gebroken haarvaten in het gezicht.
  • Een gevoelige huid die snel geïrriteerd id.
  • Acné en rosacea.
  • Hypergevoelige huid die reageert op de meeste cosmetica.

Niets staat je nog in de weg naar een perfect gezonde huid. Gebruik het Nanoil Anti-Redness op dagelijkse basis. De voeding en verzorging van de botanische toevoegingen zijn belangrijk voor elk huidtype.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: samenstelling & effecten

Je gaat geen spijt krijgen van het Nanoil Anti-Redness Face Serum. Het kalmeert en verlicht de huid vanaf het eerste gebruik, dus wacht niet langer!

Welke ingrediënten staan er op de INCI van het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

  • Buckeye-extract (goed tegen rosacea)
  • Cypreskegel- en lindenextracten
  • Boerhavia Diffusa-extract, zit in alle serums van Nanoil

Als je nieuwsgierig bent en de INCI bekijkt, dan zie je ook hydraterend glycerine, vitamine PP (versterkt bloedvaten) en lecithine.

Dankzij al deze ingrediënten maakt elk gebruik van Nanoil Anti-Redness Face Serum de huid beter (en niet alleen van buiten). Huidirritaties treden minder op, geen roodheid meer en pigmentvlekken worden lichter. De sterkere haarvaten breken niet meer en de huidskleur wordt egaal.

beste producte voor roodheid gezicht Nanoil

Eenvoudig gebruik

Mensen die bang zijn dat het moeilijk is om een gezichtsserum te gebruiken, moeten het Nanoil Anti-Redness echt proberen. Je hebt geen accessoires nodig, je vingers voldoen. Was het gezicht van tevoren en verwijder je make-up.

Meer over de ingrediënten, effecten en het gebruik lees je hier:

www.nanoil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *