Prachtige en volle wenkbrauwen? Alleen met Nanobrow!

Door Tess van Dijk


nanobrow wenkbrauw serum

Schoonheid komt niet zomaar uit de lucht vallen. Als je droomt van dikke wenkbrauwen die er ook zonder make-up goed uitzien dan moet je er goed voor zorgen. Nanobrow-serum maakt de wenkbrauwen dikker en voller omdat het deze van binnenuit voedt, herstelt en versterkt.

Het zijn de wenkbrauwen die het gezicht een speciaal tintje geven. Het is een soort montuur – geen wonder dat we ze willen benadrukken. Donkere, volle en expressieve wenkbrauwen zijn geen nieuwe trend. Al eeuwen lang staan ze in hoge achting, hoewel ze in de loop der jaren aan een aantal trends onderhevig zijn geweest. Wat zijn de trends qua de wenkbrauwen en hoe is dit in de loop van de tijd veranderd?

Mooie wenkbrauwen. Hoe zagen die er in het verleden uit?

In de jaren twintig van de vorige eeuw gaven extreem dunne wenkbrauwen het gezicht een melancholische uitstraling. 20 jaar later waren de natuurlijke, heldere en fijnere wenkbrauwen in de mode, geïnspireerd door Prinses van Monaco Grace Kelly. In de jaren vijftig waren de wenkbrauwen van Marilyn Monroe het meest populair. In de jaren erna waren afwisselend volledig geschoren en getrokken, dikke en volle wenkbrauwen in de mode.

Wat is de trend nu? We gebruiken graag de ideeën van de afgelopen decennia en daarom richten we ons nu op natuurlijke, niet al te donkere wenkbrauwen. Toch willen we dat ze perfect gevormd en onder controle zijn. Dat kan met de juiste zorg gebeuren.

Waarom zou je wenkbrauwserums gebruiken?

Regelmatig gebruik van wenkbrauwconditioner zorgt ervoor dat je de controle over jouw wenkbrauwen behoudt. Het is gemakkelijker om de haren die gezond, elastisch, sterk, dik en lang zijn te vormen. Een goed samengestelde wenkbrauwconditioner – zoals Nanobrow – kan het aanzien van de wenkbrauwen radicaal veranderen. Ten goede! Al in een paar weken.

Nanobrow – eigenschappen en werking

Regelmatig gebruik van Nanobrow is de beste manier om je wenkbrauwen mooi te maken. Hoe werkt het? De voedingsstoffen in het serum dringen rechtstreeks in de huid door tot in de kleine haarzakjes zodat ze bij elke keer opdoen de haarwortels versterken. Positieve en snelle effecten van Nanobrow zijn al na 2-3 weken gebruik te zien.

Wat zijn de effecten van Nanobrow?

 • Versterkt de wenkbrauwen en gaat haarverlies tegen.
 • Versnelt de groei van nieuwe haren.
 • Versterkt de haren vanaf de wortel.
 • Maakt de wenkbrauwen donkerder.
 • Verbetert de vorm van de boog.
 • Vergemakkelijkt de verzorging van de wenkbrauwen.

In twee stappen naar mooie wenkbrauwen

Veel vrouwen geloven dat de enige manier om mooie wenkbrauwen te hebben is door middel van permanente make-up. We hebben niet echt de hulp van een lingerist nodig als we willen dat onze wenkbrauwen gezond, sterk en mooi zijn. Voeding is de eerste stap naar mooie wenkbrauwen. De tweede stap is het goed vormen van de wenkbrauwen met een pincet of was. Mooie wenkbrauwen krijgen is niet moeilijk, zeker als je Nanobrow gebruikt.

Hoe Nanobrow te gebruiken?

 1. Make-up verwijderen. Make-up moet grondig worden verwijderd voordat je het serum opdoet omdat het de absorptie van verzorgende ingrediënten kan blokkeren. Daarom is het absoluut noodzakelijk om de huid eerst te reinigen en te drogen.
 2. Opdoen. Nanobrow conditioner kan gemakkelijk worden aangebracht, vooral dankzij de zachte applicator. Twee eenvoudige bewegingen en er wordt een glad serum op de wenkbrauwen aangebracht, geabsorbeerd en…. dan begint het te werken!

Een ideaal product voor … jou!

Als je dunne, spaarzame en verzwakte wenkbrauwen hebt die te veel uitvallen dan is het tijd voor verandering. Nanobrow werkt goed tegen overbelaste wenkbrauwen en wenkbrauwen die verzwakt zijn door de zon of andere factoren. Het regenereert, versterkt en bouwt weer op wanneer het haar er niet uitziet zoals het hoort.

Dit is zeker het beste wenkbrauwserum dat je kunt hebben!

19 Reacties“Prachtige en volle wenkbrauwen? Alleen met Nanobrow!”

 1. Juno

  Maakt wenkbrauwen perfect dik!

  Beantwoorden
 2. Katja

  Nanobrow is het beste voor de groei en versterking van de wenkbrauwen, hou er gewoon van!

  Beantwoorden
 3. Marietke

  Heb Revitabrow gebruikt, maar ik had geen effect… Ik vraag me af of nanobrow beter is?

  Beantwoorden
 4. alternatief

  Er is ander serum voor wenkbrauwen dat net zo effectief is als Nanobrow. Het is een must have 😀

  Beantwoorden
 5. Millie

  Cool product, werkt snel, eerlijke prijs en snel bezorging, ik ben aangenaam verrast met dit serum!

  Beantwoorden
 6. Sandy

  wat zit erin… ?

  Beantwoorden
 7. Macadamia

  Ik kan de werking 100% bevestigen!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 8. Buurmeisje

  Weet je wat de waarheid is? Het hangt allemaal af van het probleem met de wenkbrauwen waar je mee te maken hebt. Hoe moeilijker de zaak, hoe langer de behandeling. Het betekent niet dat Nanobrow niet werkt. Het werkt, alleen wanneer het voor mij 2 weken was voor mijn vriendin was het twee keer zo lang omdat ze meer beschadigde wenkbrauwen had dan ik.

  Beantwoorden
 9. #ilovenanobrow

  Zeer snelle effecten, geweldig product met goede prijs, effectief en uniek in zijn soort. Het heeft me over de streep getrokken door de samenstelling en geweldige recensies

  Beantwoorden
 10. Jantien

  PERFFECT SPUL en dankzij de PERFECTE WERKING maar ook vollere wenkbrauwen

  Beantwoorden
 11. Mevrouw Lilly

  Kan iemand mij vertellen waar ik dit serum met de beste prijs kan kopen?

  Beantwoorden
 12. Caroline Mayer

  Ik had altijd al complexen over mijn lelijke, dunne en kromme wenkbrauwen die niet terug wilden groeien. Dankzij Nanobrow begonnen mijn wenkbrauwen er voller uit te zien en werden ze sterker, eindelijk gebeurt er iets goeds met hen en zie ik er weer als een mens uit 😉

  Beantwoorden
 13. Jessa

  Mijn wenkbrauwen zijn niet zo lekker. Ik ben zo down en wil alles proberen ze er beter uit te laten zien 🙂

  Beantwoorden
 14. mooie ogen

  Zeer bemoedigende samenstelling. Tarwe, soja en glidkruid werken echt toppie voor haargroei dus het is de moeite waard om het te proberen.

  Beantwoorden
 15. Ivy Rouge

  Absorbeert echt goed. Het is lichtgewicht serum en gaat dus lang mee. Ik begon het ongeveer 2 weken geleden te gebruiken, dus ik kan nog niet meer vertellen over de effecten.

  Beantwoorden
 16. noor

  Klinkt echt cool. Ik kocht het en had me pakje in 2 dagen. Ik ga testen! Kan niet wachten 🙂

  Beantwoorden
 17. knuffetje

  Hoe duur is Nanobrow?

  Beantwoorden
 18. Julia

  Het is mooi dat er eindelijk een serum is met zo’n geweldige samenstelling en effectiviteit, beauty oscar voor Nanobrow! 😀

  Beantwoorden
 19. Milou

  Ik hou van mijn wenkbrauwen na Nanobrow!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *