Nieuw oogschaduw palet ontworpen door Christian Dior

Door Tess van Dijk


Een nieuwe editie van een oogschaduw palet 5 Couleurs van Christian Dior. Deze keer zijn er meer kleuren in één, en het doosje is rijkelijk versierd. Bekijk snel hoe je de oogmake-up 5 Couleurs van Dior kunt gebruiken.

We beginnen bij het uiterlijk met betrekking tot de verpakking, het oogschaduw palet zit in een klein, vierkant doosje met een click deksel. In dit doosje, vind je een spiegel en twee make-up applicators, een met twee make-up sponzen en de tweede met een make-up spons en een make-up borstel. We kunnen dit doosje zeker overwegen een draagbare oog make-up kit, omdat we onze oogmake-up kunnen aanbrengen waar we ook zijn, op het werk of op school. Daarna kunnen we de Dior oogschaduw weer gemakkelijk in een tas stoppen.

De samenstelling van de kleuren en het ontwerp is zeer goed doordacht. De kleuren zijn op zodanige wijze gekozen dat de gebruiker in staat is om geharmoniseerde oogmake-up aan te brengen die zowel geschikt is voor het dragen overdag als ‘s avonds. En het laat zich makkelijk raden dat het palet bestaat uit vijf zorgvuldig geselecteerde oogschaduws. Vier van deze komen overeen met de middelste, waarin de initialen van de producent gegraveerd zijn. De consistentie van de vier schaduwen lijkt op gewatteerd doek. Als het gaat om het aantal kleuren, biedt Christian Dior twaalf composities aan. Zo vinden we pastel, matte en iriserende tinten van ecru en beige, met roze, grijs, paars, bruin tot donkerblauw, donkergroen en zelfs zwart.

89468f

In het algemeen heeft de oogschaduw een crème-achtige consistentie, is het gemakkelijk aan te brengen, cumuleert het niet op de oogleden en loopt niet door op het gezicht. Plus dat deze cosmetica zowel nat als droog kan worden toegepast. Hoe kun je je oog make-up van Christian Dior feilloos aanbrengen?

Allereerst moet het gehele ooglid worden bedekt met een make-up foundation of een oogschaduw primer. Deze moet je eerst aanbrengen, zodat je oogschaduw langer zal blijven zitten. Laat ons het Carre Bleu palet eens bekijken. Dit is een samenstelling van vier soorten blauw en een heldere kleur. Bedek je ooglid, samen met de bovenste plooi met de blauwe schaduw van de lichtste kleur. Markeer de bovenste en onderste wimperlijn met de centrale oogschaduw, die met de initialen van de producent. Met dezelfde schaduw, kleur je ook het buitenste gedeelte van het ooglid. De witte kleur moeten worden aangebracht op het overgangsgebied, onder de wenkbrauwen en op de binnenste hoeken van de ogen. Op deze manier, highlight je je look. Als je je oog make-up wilt veranderen voor de avond, gebruik dat de middelste schaduw om het hele ooglid mee te bedekken. Vervolgens breng je de donkerste tint aan op de wimperlijn en op de binnenste hoeken van de ogen. Met de laatste schaduw van het palet, vlek je over de andere tinten. Je kunt het ook gebruiken op het gebied van de oogleden. Tot slot, breng je mascara aan op je wimpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *