Onder oogcrème van Clinique – Superdefense SPF 20 Age Defense

Door Tess van Dijk


Het is algemeen bekend; de huid rond de ogen is zeer delicaat en speciale zorg vereist. Daarom moeten we zorgen dat de deze zachte huid onder de ogen er jong en stralend uitziet. Hoe kun dit bereiken? Dit kan zeker met Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense die ons kan helpen bij het vervullen van deze taak.

Wist je dat de laag van de oogleden slechts 0,5 mm dik is? En dit geldt ook voor de delicate huid rond de ogen. Nu we dit weten is het geen wonder dat de huid rond de ogen zeer gevoelig is voor rimpels, zwellingen en wallen. Vanaf je 25e is het raadzaam om dagelijks vochtinbrengende crèmes op de huid rond de ogen te smeren. Dan kun je je afvragen heeft dit een negatieve invloed op de teint van de huid en op andere delen van het gezicht. In het algemeen zijn de factoren die er verantwoordelijk voor zijn dat de huid rond de ogen achteruit gaan lang zonnebaden, stress, lange uren doorbrengen achter de computer of kunstmatige verlichting, verkeerde voeding, alcoholgebruik, sigaretten roken, slechte cosmetica of de neiging hebben om zware make-up te dragen. Inderdaad, de huid rond de ogen is zo gevoelig dat alle tekenen van vermoeidheid of overbelasting onmiddellijk zichtbaar zijn. Met dit in het achterhoofd is je je de volgende vraag stellen. Hoe kun je deze zachte huid rond de ogen verzorgen? De makkelijkste manier is vochtinbrengende crèmes, samen met een subtiele massage.

Clinique-Superdefense-Age-Defense-Eye-Cream-SPF-20

De onder oogcrème van Clinique, Superdefense SPF 20 Age Defense combineert verschillende eigenschappen. Allereerst werkt dit product als een hydraterende crème en vermindert het zwellingen en blauwe plekken rond de ogen, maakt het fijne lijntjes glad en benadrukt het belangrijkste gebied. Ten tweede Superdefense ook een SPF 20 zonnebrand alsook antioxidanten waarvan het doel is om het proces van huidveroudering te remmen. Daarnaast heeft de cosmetica eigenschappen van een make-up vloeistof waardoor onvolkomenheden gedeeltelijk worden bedekt en verkleuringen van de ooghuid minder zichtbaar worden. De Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense combineert goed met de huidskleur of met een make-up foundation. Bovendien kan het ook gebruikt worden als een oogschaduw basis.

Een ander belangrijk punt is dat Superdefense SPF 20 Age Defense van Clinique oogheelkundig getest is, en dus ook geschikt is voor mensen die contactlenzen dragen of lijden aan gevoelige huid. Met behulp van zachte deppende bewegingen moet de crème elke dag worden toegepast op de bovenste oogleden, onder de ogen en de wenkbrauwen. Tot slot, Superdefense SPF 20 Age Defense is verpakt in een groene tube van 15ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *