Natural, Classic en Party oogmake-up van Misslyn

Door Tess van Dijk


Er zijn drie oogschaduw paletten van Misslyn waarmee je alle make-up doeleinden kunt uitvoeren. Ben je in de stemming voor natuurlijke make-up? Pak dan voor palet nr. 3, Natural. Droom je van een klassieke look? Bedek dan je oogleden met Classic van het nr. 5 palet. Of misschien wil je wel een avondje uit met je vrienden? Aarzel dan niet en pak de oogmake-up Party van palet nr. 7.

Misslyn oogschaduw

Elk palet bevat 12 soorten oogschaduw met een gewicht van 0,6 gram per stuk. Sommige van deze zijn mat, terwijl andere een iriserende make-up afwerking bieden. De paletten zijn vrij klein en handig. Daardoor passen ze gemakkelijk in elke tas. Voor de meeste vrouwen is het grote voordeel van Misslyn oogschaduw het feit dat je twee applicators krijgt bij de make-up set. Deze komen in de vorm van make-up sponzen. Ondanks het feit dat de producent twee applicators heeft bijgevoegd is dat helaas nog steeds onvoldoende, als je dat vergelijkt met het aantal kleuren van een palet. Een andere misser van de producent, is dat het pakket een spiegel mist. Het hele doosje is gemaakt van plastic, is transparant en heeft click deksel.

Augenmakeup für die Disko

Misslyn oogmake-up

Inderdaad, Misslyn oogschaduw is eenvoudig aan te brengen en kan gelijkmatig worden verdeeld over de oogleden. Heel belangrijk is dat deze geen stofdeeltjes achterlaten op het gezicht en een sterk pigmentatie niveau hebben. Een andere belangrijke factor is dat Misslyn oogschaduw heeft bewezen duurzaam te zijn. Als je oogmake-up van Misslyn wilt aanbrengen, moet je niet vergeten om een spiegel mee te nemen. Als het goed wordt aangebracht kan Misslyn oogmake-up je ogen highlighten en optisch groter laten lijken. Door het aantal kleuren is het mogelijk om het niet alleen overdag te dragen maar ook ‘s avonds. Plus dat je bent vrij bent om de kleuren van de afzonderlijke paletten te mengen.

Misslyn paletten

Welke kleuren in het bijzonder bevatten de Misslyn paletten? Het Natural palet is een set van heldere beige tot donker brons tinten. Het is ook voorzien van een ecru schaduw. Als het gaat om het Party palet, dit bevat bruin, grijs, licht beige en roze tinten. En niet te vergeten de kleur van 2014 – Radiant Orchid. Het laatste palet, Classic, is een combinatie van grijs, beige, roze, violet en ecru tinten. Nogal verrassend, is dat dit palet ook een zwarte schaduw bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *