Hoe kun je je wenkbrauwen stylen met Mister Eyebrow – Fixing Pencil van Givenchy?

Door Tess van Dijk


Ondanks het feit dat het lente/zomer seizoen van 2015 de natuurlijke en rafelige wenkbrauw stijl bevordert, waarderen de meeste vrouwen toch orde en discipline. Voor deze vrouwen heeft het merk Givenchy een permanent wenkbrauw potlood ontwikkeld Mister Eyebrow. Hoe werkt dit product echt?

Op het eerste gezicht ziet het Mister Eyebrow – Fixing Pencil van Givenchy er vrij kort en dik uit. Aan de andere kant dit de cosmetica praktisch aanbrengen. Het compacte formaat van Mister Eyebrow zorgt ervoor dat het potlood makkelijk mee te nemen is, hetzij in een make-up tas of in een handtas. Bovendien is Mister Eyebrow transparant, waardoor we na het stylen van onze wenkbrauwen eventueel een wenkbrauw liner of een wenkbrauw schaduw kunnen aanbrengen. Givenchy make-up heeft een soepele consistentie en kan weerbarstig haar goed onder controle houden. Dankzij Mister Eyebrow zullen onze wenkbrauwen worden gehydrateerd en gevoed en er glanzend uitzien.

Hoe kun je het Mister Eyebrow Fixing Pencil van Givenchy gebruiken? Allereerst bepaal je de vorm van je wenkbrauwen en zorg je dat ze overeenkomen met je gezicht en je ogen. Wist je dat het veranderen van de kleur van je wenkbrauwen mogelijk is? Het aanbrengen van henna is bijvoorbeeld een optie. Een andere oplossing is een permanente make-up behandeling. Als je een persoon bent die de haren verft, vraag dan aan de kapper of die ook je wenkbrauwen verft. Dit detail zal je verzorgde look helemaal af maken. Wanneer je de vorm van je wenkbrauwen hebt aangepast, is het tijd voor de styling. Met korte en scherpe bewegingen breng je Mister Eyebrow aan, op een zodanige wijze dat je de wenkbrauwen stileert in hun groeirichting. Tot slot kleur je de wenkbrauwen met een bruin of zwart wenkbrauwpotlood. Nu hoef je alleen nog maar je oogleden op te maken en mascara op je wimpers aan te brengen. Vergeet niet, dat je oogmake-up qua kleur moet coördineren met je wenkbrauwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *