Een effectief wapen tegen donkere kringen onder de ogen – Dark Circle Concealer van NYX Cosmetics

Door Tess van Dijk


Wat wordt er beschouwd als de grootste nachtmerrie van vrouwen? Gebroken hak, een te strakke jurk, de kleur van een tas die niet overeenkomt met de kleur van de schoenen? Nee! Het grootste probleem van vrouwen is rimpels en donkere kringen onder de ogen. Hoe kun je je hiervan ontdoen? Als dit probleem zich voordoet onder de ogen kan er met behulp van de Dark Circle Concealer van NYX Cosmetics een magische truc worden bereikt.

Waarom verschijnen er wallen en donkere kringen? Hier zijn tal van redenen voor. Deze fout kan gewoon aan onze fysionomie liggen. Het is nog erger wanneer kringen en zwellingen het gevolg van een ziekte, ongezonde voeding of onjuiste levensstijl. Andere redenen kunnen zijn slecht cosmetica, stress, medicijnen, lange tijd doorbrengen achter de computer, een lang verblijf in kamers met kunstmatige verlichting of gewoon slaapstoornissen. Hoe kun je deze donkere kringen en zwellingen onder de ogen aanpakken? Je kunt kompressen maken van komkommer of kamille toepassen, thuis een massage uitvoeren met bijvoorbeeld ijsblokjes of gewoon crèmes gebruiken met hyaluronzuur. Voordat alle zwellingen kunnen verdwijnen, is het raadzaam om deze eerst te behandelen. Dit proces kan gemakkelijk met de Dark Circle Concealer van NYX Cosmetics. Een ding dat je moet onthouden is door het aanbrengen van een concealer of een highlighter van een extreem lichte schaduw, je de zwellingen benadrukt.

NYX concealer zit in in een klein potje. Het gewicht van het product bedraagt ​​2,9 gram. Om deze reden is het product licht en compact genoeg om in elke tas te passen. De cosmetica is verkrijgbaar in twee kleuren, Fair en Light. Beide kleuren hebben een licht oranje pigment, en daarom mengen ze goed met de huid en kunnen ze de huid onvolkomenheden goed behandelen. Helaas kan de Dark Circle Concealer niet worden ingedeeld in de categorie plastische cosmetica. Bij het aanbrengen is het noodzakelijk om de cosmetica gelijkmatig onder de ogen te verdelen. Vanzelfsprekend kan dit worden gedaan met een vingertop, een make-up spons of een make-up borstel. De laatste applicator zou het werk goed kunnen doen, hoewel bij toepassing met de vinger het product de mogelijkheid om uiteindelijk meer plastisch te worden. Als het gaat om de samenstelling bevat Dark Circle Concealer van NYX kleurpigmenten en Chinese klei, waarvan het doel is om het licht onder de ogen te reflecteren en donkere kringen en zwellingen te camoufleren. Uiteindelijk zal de huid glad, stralend en gezond zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *