Prachtige lange wimpers met het Revitalash wimperserum

Door Tess van Dijk


Wimper serums zijn speciaal ontworpen schoonheidsproducten in een vloeibare vorm, gevuld met peptiden, vitaminen en aminozuren waarvan verondersteld wordt dat deze de wimpergroei bevorderen. De meest effectieve wimper serums moeten worden toegepast op de wimperlijn, zodat ze direct kunnen inwerken op de wimper follikels en hen kunnen en voorzien van een goede hydratatie. De goedkopere serums die je kunt kopen bij de drogisterij hebben mascara-achtige borstels en moeten worden aangebracht op de lengte van de wimpers en zij bleken minder effectief.

Werkt Revitalash echt?

Revitalash is een van de meest erkende wimper serums in het Verenigd Koninkrijk. Studies hebben aangetoond dat Revitalash de lengte van de wimpers met 60% binnen 8 weken van regelmatig gebruik kan verhogen. Het laat wimpers dichter en voller lijken, zonder enige bijwerkingen. Revitalash is klinisch getest en het is zacht voor de gevoelige huid rondom de ogen. Een andere wimper serum met een zeer gelijkaardige formule, is Nanolash dat ook effectief is gebleken. Voor beide producten heb je geen recept nodig en ze kunnen online worden gekocht.

Wat zijn de alternatieven voor wimper serums?

Wimper extensies is een behandeling die enorm populair is geworden dankzij beroemdheden zoals Kim Kardashian. Bij deze semi-permanente methode wordt een synthetische wimper aan de natuurlijke wimper gehecht op een 1:1 verhouding met een speciale lijm. De lijm die de schoonheidsspecialiste gebruikt blijft langdurig zitten en is veilig om te douchen, te slapen en te zonnen. Het enige wat je niet moet doen als je extensies hebt is op olie gebaseerde make-up removers of make-up product die olie bevatten gebruiken. Het is belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste. Nep wimpers die te dik zijn of te lang zijn kunnen door hun gewicht gaan hangen waardoor de natuurlijke wimpers gevoelig worden voor breuk en vallen. Wanneer je besluit om wimper extensies te nemen, kun je de lengte, de dikte en de vorm van je nieuwe wimpers zelf bepalen. De schoonheidsspecialiste kan je adviseren welke soort wimpers er het beste uit zouden zien. Wimper extensies moet om de drie weken worden opgevuld om de wimpers vol en dicht te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *