Nanoil, Heat Protectant Spray

Door Tess van Dijk
|

Categorie:
719

Inhoud: 200 ml

Eén van de nieuwste producten van Nanoil (de Heat Protectant Spray) is nummer één onder de thermische sprays. Het voldoet niet alleen aan alle eisen van een goed presterende thermische spray maar krijgt ook enthousiaste reviews van gebruikers. De Nanoil Heat Protectant Spray is heel effectief: het zorgt ervoor dat het haar niet gefrituurd wordt, zelfs als de styling tool 220 graden Celsius bereikt. De formule is geschikt voor alle haartypen. Deze thermische spray van Nanoil wordt aanbevolen door haarspecialisten en tevreden gebruikers en is één van de best verkochte en best beoordeelde haarproducten om het haar mee te beschermen tegen hitte.

WAAROM IS DE NANOIL THERMISCHE SPRAY DE MOEITE WAARD?

  1. Het is lichtgewicht en niet vet, het verzwaart het haar niet.
  2. Biedt sterke bescherming tegen hitte (tot wel 220 graden Celsius).
  3. Bevat stoffen die het haar voeden en er beter uit laten zien.
  4. Maakt het haar beter handelbaar en zorgt voor minder klitten.
  5. Intensiveert de haarkleur en voorkomt vervagen ervan.

Vanaf het eerste gebruik vorm de Nanoil Heat Protectant Spray een onzichtbaar laagje op de lokken om ze sterken te maken en het vocht binnenin het haar op te slaan. Zo gaat het product schade tegen veroorzaakt door verschillende agressoren zoals stof, stedelijke vervuiling en UV-straling. Dit is de enige thermische spray die een ultra lichtgewichte structuur combineert met een olievrije formule voor volumineus haar. Zelfs zwaar en vet haar blijft fris en natuurlijk als je dit product gebruikt. Dit komt vooral dankzij twee voedingsstoffen:

VLOEIBARE ZIJDE. Door water aan te trekken is vloeibare zijde in staat om vocht aan te trekken en in het haar op te slaan. Zo blijft het haar gehydrateerd en gevoed. Bovendien is zijde bekend omdat deze de buitenste laag van het haar glad maakt waardoor de lokken glanzen en het haar er stralend uitziet. Als het aangebracht wordt op de lokken, dan maakt de vloeibare zijde in de Nanoil Heat Protectant Spray het haar zacht, glanzend, eenvoudig te stylen en beter bestand tegen klitten en pluis.

VITAMINE E. Dit is een sterke antioxidant die het haar veilig houdt en bestand tegen beschadiging. Binnen no-time versterkt deze voedingsstof de lokken en geeft het je mooiere en gezonder uitziende manen.

Nanoil Heat Protectant Spray: moeiteloos gebruik

Een ander sterke eigenschap van de Nanoil hittebescherming is het gebruiksgemak: snel en eenvoudig. Om zijn trucje te kunnen doen hoef je de Nanoil Heat Protectant Spray alleen maar op het haar te sprayen. Dan kun je een kam pakken, en dat is het eigenlijk. Er zijn grofweg drie manieren waarop je de Nanoil spray kunt gebruiken:

TECHNIEK 1. Spray de Nanoil spray op gewassen haar voor het föhnen.

TECHNIEK 2. Aanbrengen op handdoekdroog haar voordat je een stylingtool met hitte gaat gebruiken.

TECHNIEK 3. Op droog haar gebruiken voordat je met warmte gaat stylen. Je kunt het zelfs een paar keer herhalen gedurende de dag.

Ga voor meer informatie naar nanoil.nl. Hier vind je ook andere stylingproducten van Nanoil, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *