Kevin Murphy, Ever Smooth

Door Tess van Dijk
|

Categorie:
460

Inhoud: 150 ml

De Ever Smooth thermo spray is een aanbod van het prestigieuze en wereldbekende haarmerk Kevin Murphy. Het product is ontwikkeld voor diegenen die hun haar willen beschermen tijdens het föhnen, en voor de mensen die van perfect gladde en getemde lokken houden. Het is interessant dat Ever Smooth alleen begint te werken als het blootgesteld wordt aan de warmte van een föhn. Wat doet het precies? Het gaat pluis tegen en creëert aangenaam glad haar. Maar, deze thermische spray gaat ook klitten tegen en zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om een mooi kapsel te creëren. Het lijkt ook de levensduur van elk kapsel te verlengen.

Deze spray is geschikt voor alle haartypen: van fijn en delicaat, naar normaal, zwaar een laag poreus. Het wordt aanbevolen door de beste haarstylisten en gekozen door de mensen met een groter budget. Kevin Murphy Ever Smooth staat bekend vanwege zijn effectiviteit en het bijzonder positieve effect ervan op de lokken. Het bevat een reeks plantaardige ingrediënten die je een gladde look geven zonder pluis: boomschors, citroen esp, witte en blauwe cipres extracten.

Hittebeschermende spray van Kevin Murphy: effecten

  • Gaat pluizig haar tegen.
  • Gaat de negatieve effecten van vochtigheid en hoge temperaturen tegen.
  • Verlengt de levensduur van elk kapsel.
  • Maakt het haar glad en glanzend.

Hittebeschermende spray van Kevin Murphy: gebruik

Het is niet moeilijk om deze thermische spray te gebruiken. Het wordt aangeraden te gebruiken op handdoekdroog haar na het wassen en verwijderen van een conditioner. Spray de lokken in met Kevin Murphy Ever Smooth en gebruik daarna je föhn voor opmerkelijke zachtheid en langdurige effecten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *