Argan Oil Micellar Shampoo van Nanoil: eindelijk een goed verzorgende shampoo!

Door Tess van Dijk


Ben jij één van de mensen die denkt dat een shampoo niet zo’n belangrijk haarverzorgingsproduct is? Zo ja, dan is het tijd om te voelen wat een goede shampoo kan doen. Probeer eens een shampoo die een leuke verrassing is. Een combinatie van grondige reiniging, verzorging en voeding. Bekijk waarom de Micellar Shampoo met arganolie van Nanoil een bestseller is.

shampoo voor droog haar met arganolie Nanoil

Argan Oil Micellar Shampoo van Nanoil: een shampoo die het verschil maakt

De belangrijkste taak van shampoo is het reinigen. Het is raar dat zoveel shampoos dit niet doen. Slecht gewassen haar en hoofdhuid geven je veel haarproblemen en veroorzaken een slechte conditie van de lokken.

We moeten ons haar verzorgen tijdens het wassen. Gebruik daarom een micellaire shampoo die viezigheid, zweet, giftige stoffen en productresten (stylingproducten) verwijdert en daarnaast de hoofdhuid verzorgt, de pH-waarde in balans brengt en irritaties voorkomt.

De Argan Micellar Shampoo van Nanoil zorgt ervoor dat je meteen verschil voelt. Het haar heeft meer volume, is makkelijk te kammen (zelfs als het nat is), straalt meer en voelt zachter aan.

shampoo voor gevoelige hoofdhuid met arganolie Nanoil

Samenstelling van de Argan Micellar Shampoo van Nanoil

De Shampoo van Nanoil bevat ingrediënten van topkwaliteit die samen een formule creëren die het haar verzorgt en er veel beter uit laat zien. De micellaire shampoo met arganolie bevat:

 • Arganolie: de beste haarolie die beschermt tegen schade, glans geeft en versterkt. Het brengt het haar ook vetzuren en vitamine E, essentieel voor gezond haar.
 • Micellen: reinigen het haar grondig, geven volume en een mooie look.
 • Tara gum: laat het haar er beter uitzien, hydrateert, controleert de olie productie.
 • Castorolie: beschermt de haarkleur, versterkt, voorkomt haaruitval.
 • Sericine: hydrateert het haar, geeft volume.

Hoewel sommige componenten zeldzaam zijn kan je er zeker van zijn dat de Argan Micellar Shampoo van Nanoil geen willekeurige stoffen bevat. Ze zijn allemaal gemengd om ons sterk, gezond en volumineus haar te geven.

Effecten: wat doet de Argan Micellar Shampoo van Nanoil?

Dit doet de shampoo:

 • Versterkt en voedt het haar.
 • Reinigt de hoofdhuid.
 • Brengt de pH-waarde van de hoofdhuid in balans (geen jeuk).
 • Zachter, gladder en handelbaar haar.
 • Geen pluis of klitten.
 • Altijd een prachtig kapsel, ongeacht de omstandigheden.
 • Het haar is resistent tegen beschadiging van hoge en lage temperatuur.

Argan Micellar Shampoo van Nanoil. Reviews zijn de beste bron van informatie!

Omdat de Argan Micellar Shampoo van Nanoil de beste shampoo rijk aan arganolie is en het haar schoner en gezonder haar. Het is geen wonder dat deze shampoo goed beoordeeld wordt. Haarstylisten, beauty bloggers en vloggers raden deze shampoo aan. De Shampoo van Nanoil is een musthave voor perfect gewassen haar. Je voelt dat je haar schoon en verzorgt is.

Zie hoe je jouw haar kan voeden terwijl je het wast. Kies de micellaire shampoo met arganolie. Als jouw haar extra voeding nodig heeft kun je ook het masker met arganolie en de bi-phase conditioner van Nanoil bestellen op www.nanoil.nl.